Hakkımızda

Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin başında gelen kurumumuzun öğrencilerine, akademik ve idari personellerine yemek hizmeti sunma alanında en iyi kalite ve memnuniyeti prensip edinmiş olduğumuz; eğitimli, tecrübeli üretim kadrosu ve diğer personelleriyle, beslenme kurallarına azami özen göstererek, standartlara uygun, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda gıda güvenliğini sağlayarak yemekler üretmeyi kendisine amaç edinmiş, takım ruhu ile çalışarak tüm çalışanlarımızı bu doğrultuda yönlendirerek, gelen ihtiyaç ve talepleri en iyi şekilde karşılamak, uygulanabilir şartları gözetmek, sosyal sorumluluk standartlarını benimsemek ve sürekli iyileştirme anlayışı doğrultusunda “Toplam Kaliteye” ulaşmayı iş ilkesi ve yaşam felsefesi olarak kabul etmiş bulunmaktayız.

 

                 İbrahim ER

             Boğaziçi Üniversitesi

Yemekhane Hizmeleri Şube Müdürü